Add to favourites

HISTÒRIES DE CUINA

GÓMEZ LÓPEZ, ÒSCAR/ REY MARCH, LLUÍS

VAT included

Description
Dotze ingredients i estris de la cuina universal (la sal, el sucre, l?arròs, la patata, la pasta, el blat, la cullera, la nevera?) s erveixen als autors per exposar de forma senzilla i amena que la cuina és un contínuum en la història humana. El que ara cuinem (i m engem) és el resultat d?una evolució cultural teixida al llarg de segles que uneix a tots els pobles. Cada ingredient ha viatjat per la història del món fins a arribar a les cassoles actuals. Ho fan en dotze relats, acompanyats cadascun d?ells amb receptes de la n ostra tr...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsONADA EDICIONS
2018
96 Pages
Format: Cartone
ISBN: 9788417638023
Language: CATALÁNCategory: Gastronomy

THEMES